Електронен каталог

Александър Кръстев

Александър  Кръстев
Академична длъжност:
Департамент:
Медии и комуникация
Телефон:
+359 888 297 674
Приемно време:

Професионална автобиография:


Александър Кръстев развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече повече от 7 години. Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии. Част е от екипа на PRoPR Агенция от началото на 2007 г.

Създател и редактор „Новини“ в най-големия сайт за книги и четене в България – многократно награждаваният AzCheta.com. През 2013 г. става носител на наградата „Рицар на книгата“ на Асоциация „Българска книга“ и получава титлата „Посланик на библиотеките“ от Българската библиотечно-информационна асоциация.

Александър е автор на първата българска специализирана е-книга „LinkedIn – Социалните контакти в полза на бизнеса“ през 2010 г. За изготвената и реализирана комуникационна стратегия около книгата получава наградата „PR Студент на годината“ от Българското дружество за връзки с обществеността. Автор на блога “The Dreamreader”, създател на различни професионални групи в най-голямата професинална мрежа в света LinkedIn. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър.


Публикации:


Курсове от текущия семестър: