Електронен каталог

Илиян Димитров

Илиян Димитров
Академична длъжност:
Департамент:
Кино, реклама и шоубизнес
Телефон:
Приемно време:

Професионална автобиография:


Илиян е съвременен лидер в сферата на Дигиталната трансформация, предприемач и преподавател в сферите на Иновации и Поведенческа наука.

В момента ръководи екипи, които създават иновации като част от А1 Словения, а преди това, в ролята му на мениджър „Дигитална трансформация“ в А1 България Илиян помага на бизнеса и техническите звена да включат повече от клиентската гледна точка в работата си и така заедно да предложат най-добрите преживявания на потребителите.

Преди да се присъедини към А1 Илиян Димитров е бил основател на стартъп и е натрупал лидерски опит в различни индустрии. В момента е и хоноруван преподавател в Нов български университет, където помага на студентите да мислят стратегически и практически да създават иновации.

Има магистърска степен по „Клиентско преживяване и иновации“ от IE Business School в Мадрид и е специализирал в университета в Лудвигсхафен. Илиян е организирал/говорил на различни събития като TEDx, форуми за бизнес и иновации, академия за стартиращи предпиремачи и др.

Курсове:

БП Маркетинг: Разбиране на потребителите – преживявания, удовлетвореност и лоялност, Потребителско поведение

МП Маркетинг мениджмънт РО и ДО: Бизнес дизайн за иновации (Business Design for Innovation)


Публикации:


Курсове от текущия семестър: