Електронен каталог

Емил Иванов

Академична длъжност:
Департамент:
Център за антропологически полеви изследвания
Телефон:
Приемно време:

Професионална автобиография:


Емил Иванов е магистър по финанси “Стопанска Академия – Д. Ценов” гр. Свищов, както и е завършил специалността “Тонрежисура” към Магистърски факултет на Нов Български Университет.

Той разполага с богат опит в областта на звукозаписа на терен за кино и телевизионни продукции както в България, така и в чужбина, както и в обработката и мастеринга на филмови и телевизионни продукции. Емил е известен с цялостния си подход към звуковия дизайн на рекламни клипове, видео игри и множество други аудио-визуални проекти.

Основател е на проекта Ultimate Jam Session, който има за цел да подпомага и продуцира млади таланти чрез създаването на музикални видео клипове и други музикални проекти. Участието му в озвучаването и звукозаписа на различни концерти включва изяви в зали като Зала 1 на НДК, Зала "България", Зала 1 на Националното музикално училище Л. Пипков, Античния театър в град Пловдив, летния театър в град Бургас, както и различни събития в арена "Армеец".

Емил Иванов също така е основател и собственик на Bad Guys Films Studio – компания, специализирана в аудио продукцията и аудио пост-продукцията за пълнометражни и късометражни филми, телевизионни сериали, рекламни клипове, видео игри и други мултимедийни продукти. През последните няколко години той работи тясно с водещи партньори, предимно за сериали, предназначени за платформи като Netflix, Sky, Paramount+, Disney и други.


Публикации:


Курсове от текущия семестър: