Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството (професионален бакалавър)
Програмна схема
2-ри семестър
ООК по български език
- OOOK700A Български език преп. Славянка Стамова 30 ч., 2/2, 3 кр.
Аудиторни курсове (кредитни)
- BAHR221 Немски език преп. Нина Хаджимихайлова преп. Нериман Емин-Хасанова 150 ч. 6 кр.
- BAHR231 Френски език преп. Георги Рашев преп. Даниела Димитрова 150 ч. 6 кр.
- BAHR251 Втори чужд език - френски преп. Георги Рашев преп. Даниела Димитрова 90 ч. 3 кр.
- BAHR252 Втори чужд език - немски преп. Нина Хаджимихайлова преп. Нериман Емин-Хасанова 90 ч. 3 кр.
- BAHR253 Втори чужд език - английски преп. Здравка Банчева 90 ч. 3 кр.
- BAHR254 Втори чужд език - нидерландски преп. Диан Карагеоргиев преп. Нериман Емин-Хасанова 90 ч. 3 кр.
- BAHR255 Втори чужд език - руски преп. Радостина Георгиева 90 ч. 3 кр.
- BAHR256 Кухня и кулинарни технологии - II част Владимир Стамов 30 ч. 3 кр.
- BAHR257 Въведение в ресторантьорството - II част доц. д-р Соня Алексиева Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR259 Професионална етика доц. д-р Димитър Панайотов преп. Славянка Стамова Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR270 Контрол на критичните точки НАССР Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
Тренингови курсове
- BAHR260 Практика - Основни техники в хотелиерството и ресторантьорството преп. Славянка Стамова Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR261 Тренингов курс по първи чужд език - френски преп. Георги Рашев преп. Даниела Димитрова 30 ч. 3 кр.
- BAHR262 Тренингов курс по първи чужд език - немски преп. Нина Хаджимихайлова преп. Нериман Емин-Хасанова 30 ч. 3 кр.