Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството (професионален бакалавър)
Програмна схема
1-ви семестър
ООК по български език
- OOOK700A Български език преп. Славянка Стамова 30 ч., 1/2
ООК по компютърни умения
Аудиторни курсове (кредитни)
- BAHR121 Немски език преп. Нина Хаджимихайлова преп. Нериман Емин-Хасанова 150 ч. 6 кр.
- BAHR131 Френски език преп. Георги Рашев преп. Даниела Димитрова 150 ч. 6 кр.
- BAHR149 Въведение в маркетинга доц. д-р Надя Маринова 30 ч. 3 кр.
- BAHR150 Приложни науки Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR151 Микро- и макроикономика доц. д-р Марселен Йовоган преп. Радостина Георгиева 30 ч. 3 кр.
- BAHR156 Кухня и кулинарни технологии - I част доц. д-р Соня Алексиева Владимир Стамов 30 ч. 3 кр.
- BAHR157 Въведение в ресторантьорството - I част доц. д-р Соня Алексиева Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR158 Въведение в хотелиерството - I част доц. д-р Соня Алексиева доц. д-р Теодора Ризова 30 ч. 3 кр.
- BAHR159 Оборудване на хотел и ресторант Чудомир Чернев 30 ч. 3 кр.