Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството (професионален бакалавър)
Програмна схема
5-ти семестър
Аудиторни курсове (кредитни)
- BAHR530 Професионални техники в хотелиерството и ресторантьорството /на френски език/ преп. Славянка Стамова преп. Десислава Илиева 120 ч. 3 кр.
- BAHR532 Техники и средства за комуникация в ресторантьорството (на немски език) преп. Нина Хаджимихайлова 120 ч. 3 кр.
- BAHR533 Техники и средства за комуникация в ресторантьорството (на английски език) преп. Здравка Банчева 120 ч. 3 кр.
- BAHR534 Техники и средства за комуникация в ресторантьорството (на нидерландски език) преп. Диан Карагеоргиев преп. Нериман Емин-Хасанова 120 ч. 3 кр.
- BAHR535 Техники и средства за комуникация в ресторантьорството (на френски език) преп. Десислава Илиева 120 ч. 3 кр.
- BAHR536 Техники и средства за комуникация в ресторантьорството (на руски език) преп. Радостина Георгиева 120 ч. 3 кр.
- BAHR540 Професионални техники в хотелиерството и ресторантьорството /на немски език/ преп. Нина Хаджимихайлова 120 ч. 3 кр.
- BAHR553 Правно регламентиране на туристическата дейност проф. д-р Росен Ташев преп. Даниела Димитрова 30 ч. 3 кр.
- BAHR554 Маркетинг на туристическия продукт д-р Яна Константинова 30 ч. 3 кр.
- BAHR559 Счетоводство на туристическото предприятие доц. д-р Красимир Йорданов д-р Десислава Тошева - Георгиева 30 ч. 3 кр.
- BAHR560 Социология на храненето доц. д-р Соня Алексиева преп. Славянка Стамова 30 ч. 3 кр.