Електронен каталог

гл. ас. д-р Стоян Бунджулов

гл. ас. д-р Стоян Бунджулов
Академична длъжност:
главен асистент
Департамент:
Дизайн
Телефон:
+359 2 8110644
Приемно време:
Понеделник 16:00-18:00 614 II Корпус
Сряда 9:00-11:00 614 II Корпус

Професионална автобиография:


Няколко думи за мен...

Изключително щастлив съм да правя това, което обичам, а именно да променям света с работата си. Вярвам в изкуството и способността му да въздейства положително на хората. Виждам нещата такива, каквито са и впоследствие създавам истории, образи и взаимоотношения, които оформят света.

Професионалният ми път започва през 2002 година и включва много и различни клиенти и проекти, а от 2012 година в НБУ ръководя аудиторни курсове в областта на печатната реклама и уеб базиран дизайн, създаването на портфолио и използването на графичен софтуер в програмите Графичен дизайн, Дизайн на електронни издания и уеб сайтове и Мода.

Професионалният ми опит е базиран на плакати, графичен и уеб дизайн, предпечат на множество документални изложби, културни събития и български авторски филми. „Кметът",„Европолис - Градът на делтата", „Галин или споменът не губи давност", „С ускорен ритъм" за еврейското музикално присъствие, „250 години "История славянобългарска" на отец Паисий Хилендарски", „Съкровено за Владигеров” и много други. Графичен дизайн и запазени знаци през платформата 99designs.com, software.bg . Имах невероятното щастие, моите проекти да бъдат част от визията по случай честването на 4-ти юли в Американското посолство в Тихуана. Участвах като неключов експер в няколко големи европейски проекта по ОПРР и ОПОС.

Образование:

- Защита на докторска дисертация в Нов Български университет

- Магистър от програма Плакат и визуална комуникация

- Национално училище за изящни изкуства "Илия Петров"

Хобито ми е да чета книги и да изучавам японската култура, което включва суши и зелен чай :)


Публикации:


Курсове от текущия семестър: