Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството (професионален бакалавър)
Програмна схема
Семестриалната учебна заетост включва: за І-II сем. - 27 кредита от курсове в програмата (лекции и практически занимания), 3 кредита от курсове за умения (български език или компютри); 6 кредита от извънаудиторни учебни форми във II сем.; за III-IV сем. - 18 кредита от курсове в програмата (лекции и практически занимания), 24 кредита от извънаудиторни учебни форми. В V и VI семестър студентите избират по 6 от 8 аудиторни курса (лекции и практически занимания) и записват по 30 кредита от извънаудиторни учебни форми.
1-ви семестър
Аудиторни курсове (кредитни)
- BAHR121 Немски език преп. Нина Хаджимихайлова преп. Нериман Емин-Хасанова 150 ч. 6 кр.
- BAHR131 Френски език преп. Мирослав Станчев преп. Георги Рашев преп. Даниела Димитрова 150 ч. 6 кр.
- BAHR149 Въведение в маркетинга доц. д-р Надя Маринова 30 ч. 3 кр.
- BAHR150 Приложни науки Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR151 Микро- и макроикономика доц. д-р Марселен Йовоган преп. Радостина Георгиева 30 ч. 3 кр.
- BAHR156 Кухня и кулинарни технологии - I част доц. д-р Соня Алексиева Владимир Стамов 30 ч. 3 кр.
- BAHR157 Въведение в ресторантьорството - I част доц. д-р Соня Алексиева Зорница Колева 30 ч. 3 кр.
- BAHR158 Въведение в хотелиерството - I част доц. д-р Соня Алексиева доц. д-р Теодора Ризова 30 ч. 3 кр.
- BAHR159 Оборудване на хотел и ресторант Чудомир Чернев 30 ч. 3 кр.